Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Icecrown Citadelle

  Icecrown citadelle és kis instái , ez azért irom le mert a taurin hamarosan bejön  icc és a 3 kisinsta ( min 5k gs hc-hoz a tank meg a heal 5,5k gs legyen min!!!! különben Wipe lesz)

   

  Ebben a menüpontban icc taktikát ismertetem naggyábol , nem profi modon de azért megtudjátok ölni az első pár bosst. Nos hát hol is kezdeném a kis instájánál.

Első the Forge of the Souls: 80+

a trash-nél a manás mobokat öljétek meg mert skillesek dknak a frostos skilleket nem kéne használni mert immunisok ezekre. első boss :Bronjahm

taktika: üssétek ( :D) másrészt néha kiválaszt valakit , kap debuffot azt szedjétek le és az addokat is meg kell ölni, ezekmellett a körből ne gyertek ki mert meghaltok :((

Második:Devourer of Souls

taktika: itt is ütni kellaz addokat leölni amit lehet és mikor kiválaszt vkit az fusson messzire mert baj lehet , naggyából ennyi.

Második kis insta( ne felejtsétek fel venni a questet dalaranban.) Pit of Saron 80+

trashek keveset kell ölni. nincs különösebb taktik

1. bossocska  Ick

taktika: ütni mikor deubffot rak le kiállni belőle és mikor Poison Nova-t nyom elmenni messzire érdemes néhány trasht leölni nehogy megtámadjanak, esetleg a healt vagy valakit mert baj lehet belőle.

2. Boss Forgemaster Garfrost

taktika ütni és kb ennyi csak néha mozogni és a debuffot healni mert a végén sokat kell majd érdemes 2 mage meg egy dkt dpsnek.

3. boss és utolsó Scourgelord Tyrannus

taktika ütni és  a tankot healni , a tank nviggye be a sarokba és ott könnyebb lesz.

utolsó kisinsta Halls of Reflection 80+

ide  5,5k gs minimum kell egy,  1   5k-gs-es belefér de az is legyen dps.

taktik trasheket ölni első bosst leölni aztán a másodikat is Falric és Marwyn taktika csak annyi h ütni trasheket leölni és a tankot healeni aztán go kifelé a Lich King felé tank maradjon bennt heal dps menjen hátra , A TANK LEGYEN MINDIG HÁTUL AZTÁN A HEAL. az LK jönni fog és debuffot rak magára amitől lassubb lesz ide nagyon nagy dps kell és atom healer ugyhogy ez felér ulduarral

a végén csak elkelmenni a hajora és a kijárat felé és ennyi kb. a következő napokban icc-ből Lord Marrowgart fogom leirni Lady Deathwhispert és Deathbringer Saurfang-t ezekhez elég 5,4k gs és okosan kell csinálni

 

És a várva várt ICC . Elöször érdemes Ashen Verdictet kirepuzni. mert gyürüt ad ami item level 277es ha teljesen kihuzzuk. De csak egy gyürüd lehet 2 sajna nem :(.

 

1 Boss Lord Marrowgar:

Taktika : 2 tank 3 heal 5 dps igy lemegy simán

Elöször is ranged dpsek álljanak messzebb a healek mellé, a meele dps-ek menjenek a boss mögé ők ott üssék, ők üssék a bosst, a rangedek a trasheket . Figyelni kell mert ilyen jég tüskét hoz fel Frozen Bones Spike a neve asszem figyeljunk rá azonnal lekell szedni az emberről. Néha lerak debuffot abbol meg ki kell állni , Naggyából ennyi. HA KÉRDÉS VAN CSAK ÍRJ KOMMENTET.

 2 Lady Deathwhsiper

Taktika : 2 tank 3 heal 5 dps megint igy

nos itt a meele üsse a bosst a ranged a trash-t a heal meg healeljen, a tank meg tankoljon.

3 milla hp , 3 milla mana van 10 player módban.elöször a manáját ütjük (gyengébbek kedvéért a mana regenerálja a hpját:D) aztán a hpját és ennyi itt nem vészes dolog csak a traheket kell ölni.

3. Deathbringer Saurfang.

Taktika : 2 tank 3 heal 5 dps. ITT A TAKTKA LEGALÁBBIS A MOLTENEN CSAK ANNYI,  HOGY MINDENKI ÜSSE.

 

Nos ennyi lenne egyenlőre. Sok szerencsét és jo Lootot :D:D:D:D:::D

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.